За мен

Винаги съм се стремяла към развитие и личностно израстване, подобряване на средата за работа и на хората в нея. След икономическа специалност, записах психологическа програма „Семейно консултиране“, която обединява методики за индивидуална работа, както и системен подход за групи, организации, семейства. Промяната, която случвах ежедневно преоткривайки и развивайки свои умения и качества, се отрази благотворно върху мен и моето семейство, върху приятели и колеги.Многобройните участия в семинари и обучения, практики с клиенти и групи доразви фината настройка да чуеш заявката на клиента и да го поставиш в центъра.

Етичната рамка, която спазвам, е изградена на уважението към клиента, доверителната връзка е ключов компонент. Консултацията предоставя сигурно и поверително пространство за обсъждане на всичко, което може да е объркващо, болезнено или неудобно с някой, който е обучен да слуша внимателно и да помага. Целта е клиентът да си тръгне с разширени възприятия по отношение на себе си и на ситуацията, със способност за мобилизиране на собствените си силни страни и капацитет за справяне и поемане на отговорност, за това как да продължи. Пълната конфиденциалност е гарантирана.Интересите на клиента са водещи и в този смисъл, ако е необходима намеса на друг специалист, това ще стане ясно.
Моята задача е да развивам потенциала на клиентите си, да им партнирам докато случат промяната и обновлението, което желаят.

Благодаря, че се свързваш с мен!

Изпрати ми своето запитване, разкажи ми за затрудненията си, ще отговоря до 48 часа. Ще напиша как бих могла да съм ти от полза, за да избереш как би искал/а да продължим.

С теб съм,
Надежда Савова

1 + 8 =